Wil je verandering maar draai je voor je gevoel in cirkels?

Ben je je therapeut te slim af?

Regelmatig zie ik cliënten die al meerdere therapieën hebben ondergaan, voordat ze voor een cranio sacraal sessie komen. Laatst gaf iemand aan: “ik kom overal mee weg, want weet precies wat de therapeut wil horen. In mijn hoofd kan ik het allemaal prima en rustig vertellen”

Na vele gesprekken is het resultaat wel wat opluchting, maar het lijkt alsof er in de kern niets is veranderd. Het verlangen is groot beweging te krijgen in patronen die hinderen, maar het is ook spannend. Veel praten er over helpt om de echte lading of ongemak te omzeilen. Dit zorgt er ook voor dat er in diepte niets echt kan veranderen.

Met cranio sacraal therapie nodig ik je uit om je ervaren in je lijf. Als ik merk dat je naar je “takken” gaat, begeleid ik je de wortels te verkennen. Te voelen waar je vast zit. Te voelen waar het voor jou echt om gaat en waar je om heen aan het praten bent. Als je het mag voelen, kan het in beweging komen en losgelaten worden. Er verandert dan echt iets van binnen! Wil je dat ook ervaren?

Vorige
Vorige

Cranio sacraal therapie bij post-covid klachten